Yritystietoa

Yritystietoa

kimPitopalvelu Marissa on pieni, mutta monipuolinen 27-vuotias jolla on painopiste asiakaspalvelussa.

Marja-Liisa Leino perusti Pitopalvelu Marissan vuonna 1988 ja johti lounaskahvilaa ja pitopalvelua syksyyn 2006 asti. Silloin toiminta myytiin henkilökohtaisista terveyssyistä Helena Halavalle, joka otti Pitopalvelu Marissan aputoiminimeksi jo olemassa olevaan perheyritykseen Halava-Leasing Oy:hyn. Suruksemme, ystävämme Marja-Liisa menehtyi 3.2.2008.

Heinäkuussa 2015 tapahtui toinen omistajanvaihto. Tuttu mies Marissan keittiöstä jo vuosien takaa, Kim Söderholm, osti Marissan toiminnan yhdessä vaimonsa Annikan kanssa.

Lounaskahvilan toiminta on jatkunut omistajanvaihdoista huolimatta samoissa tiloissa ja pitopalvelu toimii alkuperäistä ajatusta kunnioittaen. Vaikkakin pieniä muutoksia näkyy ruokalistassa ja sisustuksessa, kotiruoka on vielä pääasiassa ja torstaisin on tarjolla keittoa jälkiruokineen.

Nykyinen miehistö meriaiheisessa lounaskahvilassamme on kaksikielinen, ja siten palvellaan asiakkaita myös ruotsiksi. Tosin aina ei pelkästään kotimaiset kielet ole riittäneet, vaan asiakkaita on palveltu englanniksi, saksaksi, venäjäksi, viroksi ja puolaksi − niin pitkälle kuin sanavarastot ovat riittäneet.

Jätteiden lajittelu on Pitopalvelu Marissalle itsestäänselvyys − paperi, pahvi, maito- ja mehutölkit, metalli ja lasi löytävät omat astiansa erossa muusta jätteestä. Lisäksi käytämme paikallisia tuotteita niin pitkälle kuin mahdollista.

Paraisten Kuulutukset 22.1.2009 ”Pitopalvelu Marissa − 20 vuotta juhlaa ja arkea”: Lue tästä.